پایگاه خبری دست دوز - آدیداس، نایکی و یونیکل، خواهان راه‌اندازی خط تولید در روسیه شدند

آدیداس، نایکی و یونیکل، خواهان راه‌اندازی خط تولید در روسیه شدند

معاون وزیر صنعت و تجارت روسیه، گفت: تولیدکنندگان جهانی پوشاک، آدیداس، نایکی و یونیکل، علاقه شدید خود برای راه‌اندازی خط تولید در روسیه را ابراز کرده‌اند.

*الهام صمدی

به گزارش خبرنگار دست دوز نیوز به نقل از راشاتودی، ویکتور یوتوخوف، معاون وزیر صنعت و تجارت روسیه، گفت: تولیدکنندگان جهانی پوشاک، آدیداس، نایکی و یونیکل، علاقه شدید خود را برای راه‌اندازی خط تولید در روسیه ابراز کرده‌اند.

یوتوخوف در حاشیه اجلاس اقتصادی بین‌المللی سنت‌پترزبورگ، به خبرنگاران گفت: تا جایی که من می‌دانم، برندهای پوشاک نایکی و آدیداس، به همراه برند ژاپنی یونیکل می‌خواهند خط تولید خود را به روسیه بیاورند.

به گفته معاون وزیر، نسبت قیمت به کیفیت محصولات پارچه‌ای در روسیه بسیار بهینه است و با در نظر گرفتن موقعیت ژئوپولتیک این کشور و زیرساخت‌های پیشرفته آن، این اقدام از لحاظ لجستیکی منطقی به نظر می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: شرکت اسپانیایی چندملیتی ایندیتکس که برندهای معتبر زارا، پول‌اندبر، برشکا، ماسیمو دوتی، اچ استرادیواریوس، اویشو و اوترک، را در اختیار دارد، از سال ۲۰۱۷ میلادی، بخشی از تولید پارچه و لباس خود را در روسیه انجام می‌دهد.

 

پایان خبر/

 

اشتراک این مطلب

برچسب‌ها
نظر خود را ثبت کنید.

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.